2020 Black Friday İndirimleri

Yılın en büyük indirimlerinin olduğu black friday haftasındayız. Bu dönemde cazip fiyatlara ürün almak ve fırsatlardan yararlanmak isterseniz yine bir kaç tavsiye verip aynı zamanda denk geldiğim ilginç ve bir o kadar da güzel indirimleri paylaşmak isterim.

Öncelikle, black friday indirimleri diye tüm indirimlere kanmamak için özellikle yüksek fiyatlı ürünlerde biraz araştırma yapın. Aynı ürünü internetten en az 3 farklı sitede bulmaya çalışıp fiyat ve kargo ücreti kıyaslayın.

Amazon.co.uk genellikle pek çok üründe diğer internetten satış sitelerine göre daha cazip fırsatlar sunuyor. Denk geldiğim indirimlerden bir kaçı ise;

Cep Telefonları

Google Pixel, Samsung, OnePlus ve diğer pek çok markada %40’a varan indirimler bulunuyor.

https://amzn.to/3kU27mj

Kulaklıklar

Bose, Bower’s & Wilkins, Sony gibi markaların ürünleri yanında daha uygun fiyatlı ürünlerin de %30’a varan indirimler ile alınabilir.

https://amzn.to/2J4gk3p

Akıllı Tablo

Evet yanlış okumadınız. Netgear firmasının innovasyon çalışmasının bir ürünü olan akıllı tablo ile 30.000 üzerinde sanat eserini evinizde dilediğiniz gibi duvarınıza asabiliyorsunuz. Ürün şuan büyük bir indirimle satılıyor. Sanat eserleri hakkında ekrana tıklayıp bilgi alabiliyorsunuz. İstediğiniz tabloyu seçip arkadan ışıklandırması sayesinde çok detaylı bir şekilde görebiliyorsunuz. Sanat severler için güzel bir hediye olabilir.

https://amzn.to/3m0pbBe

Bir Cevap Yazın

%d blogcu bunu beğendi: